Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

09 Αυγούστου 2021 14:22

Σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια κάνναβης στη Θήρα

Την 07-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Θήρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο -5- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 60 εκατοστά. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. (επισυνάπτονται φωτογραφίες).

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για ανυποταξία στη Σύρο

Την 07-08-2021 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος αναζητούνταν από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία ως ανυπότακτος.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 07-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 44χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Αρχών Πολωνίας σύμφωνα εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης -6- μηνών.
Σύλληψη

ημεδαπού για παραβίαση κανόνων διατήρησης ζώων στη Νάξο

Την 07-08-2021 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 54χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε σε εξωτερικό χώρο -4- οικόσιτα-παραγωγικά ζώα μη φροντίζοντας για τις συνθήκες ευζωίας τους
.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 07 και 08-08-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 62 ετών για κατάληψη τμήματος αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 08-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Τήνο

Την 08-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 08-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 08-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 74χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos