Εξιχνιάστηκε άμεσα άλλη μια αφαίρεση ρολογιού χειρός από πεζό στη Μύκονο

09 Αυγούστου 2021 15:12

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός δράστης για διάπραξη ληστείας

Εξιχνιάστηκε τη Δευτέρα (2 Αυγούστου 2021) άλλη μια περίπτωση βίαιης αφαίρεσης ρολογιού χειρός από πεζό στη Μύκονο και συνελήφθη άμεσα ο δράστης.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστείας από κοινού με ένα ακόμη άτομο (συνεργό).

Όπως διακριβώθηκε, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, την 1 Αυγούστου 2021 απογευματινές ώρες στη Μύκονο, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντες σε δίκυκλο προσέγγισαν πεζό όπου ο ένας από αυτούς αφού αποβιβάστηκε αφαίρεσε βίαια ρολόι χειρός αξίας 200.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στην οποία καταγγέλθηκε το περιστατικό, κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν τον δράστη που απέσπασε το ρολόι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφού παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο έχει τεθεί σε εφαρμογή ενισχυμένο πρόγραμμα ασφάλειας και αστυνόμευσης, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στη διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos