Μύκονος: Συνελήφθησαν επίκινδυνοι κακοποιοί - Σε βάρος τους εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης

10 Αυγούστου 2021 01:13

O ένας εκ των δυο φέρεται να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για βιασμό

Δύο επικίνδυνοι κακοποιοί σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης συνελήφθησαν στη Μύκονο. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr οι δύο άνδρες ένας εκ των οποίων ρουμανικής καταγωγής, διασκεδαζαν σε γνωστό εστιατόριο στους Μύλους.

Η υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, είχε λάβει πληροφορίες για την παρουσία των δυο κακοποιών στο νησί και ειχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Oι άνδρες της ασφαλειας του Λιμεναρχείου τον εντόπισαν , ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκονου και από κοινού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμημα

 Αμέσως δόθηκε εντολή σε κλιμάκιο της Υποδιευθυνσης να τους συλλάβει επι τόπου κάτι που συνέβη λίγη ώρα αργότερα με διακριτικό τρόπο. Οι δυο καταζητούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση και ακολούθησαν τους αστυνομικούς στο Τμήμα. Νωρίτερα σήμερα οδηγηθηκαν στη Σύρο κι αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφοριες ο ένας εκ των δυο φέρεται να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για βιασμό.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos