Συλλήψεις στις Κυκλάδες

14 Αυγούστου 2021 13:15

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση στη Θήρα

Την 14-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 31 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 13-07-2020 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 20, 21 και 38 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπός στη Μύκονο

Την 14-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 55χρονος ημεδαπός δυνάμει εντάλματος σύλληψης και προσαγωγής της 2ης Ανακρίτριας Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Μύκονο

Την 14-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos