Συλλήψεις στις Κυκλάδες

16 Αυγούστου 2021 14:41

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 14 και 15-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 21 και 43 ετών αντίστοιχα, για παραβίαση του ωράριο μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη (6) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Την 14 και 15-08-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνολικά έξι αλλοδαποί (πέντε άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας από 24 έως 54 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 14-08-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στην Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 30 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Θήρα

Την 16-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για τροχαίο ατύχημα και παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 15-08-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 54 ετών γιατί οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αντίστοιχα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του δικύκλου ο οποίος δεν διέθετε άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos