Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

25 Αυγούστου 2021 15:03

Σύλληψη (3) ημεδαπών για κλοπή και ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 23-08-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.:

α) δύο 38χρονοι ημεδαποί γιατί αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχειακού καταλύματος ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν κάνναβη βάρους -1,2- γραμμ. και φιαλίδιο με χημική ουσία σε υγρή μορφή άγνωστης σύστασης βάρους 65 γραμμ. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Την 24-08-2021 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 28 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 24-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 49χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό φωτοαντίγραφο δελτίου αιτούντος διεθνούς προστασίας. Τα πλαστό έγγραφο κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση κανόνων διατήρησης ζώων στη Θήρα

Την 21-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 38χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε σε αγρόκτημα -4- υποείδη μη φροντίζοντας για τις συνθήκες προστασίας τους από τα καιρικά φαινόμενα.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 24-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 24-08-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 37 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Άνδρο

Την 24-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 52χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 25-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos