Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα, Άνδρο, Σέριφο, Νάξο

02 Σεπτεμβρίου 2021 14:13

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 01-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 56χρονος ημεδαπός για κατάληψη τμήματος αιγιαλού με ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες εργασίες στη Μύκονο

Την 01-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 84χρονος ημεδαπός για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (3) ατόμων για παράνομες εργασίες στη Θήρα Τ

ην 01-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 54χρονος και δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 59 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Άνδρο

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος 'Ανδρου, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας αποπειράθηκε να παραβιάσει Ιερό Ναό.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Σέριφο

Την 01-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο αλλοδαπές οι οποίες αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ημεδαπού και προσπάθησαν τη χρησιμοποιήσουν. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστιδες κατά το τελευταίο έτος με τον ίδιο τρόπο προέβησαν σε τακτικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ποσού 7.000€. Η τραπεζική κάρτα κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Νάξο

Την 01-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Θήρα

Την 01-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos