Συλλήψεις σε Μύκονο,Θήρα και Σύρο

09 Σεπτεμβρίου 2021 17:01

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 07-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονη αλλοδαπή η οποία κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Σύρο

Την 07-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 20χρονος αλλοδαπός ο όποιος αφαίρεσε καπνική συσκευή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το κλεμμένο αντικείμενο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες εργασίες στη Μύκονο

Την 08-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 60χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 08-09-2021 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο 32χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos