Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο και Θήρα

16 Σεπτεμβρίου 2021 15:15

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο   

 Την 15-09-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 46 και 50 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.


Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο  

  Την 15-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 41χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν δενδρύλλιο κάνναβης και -12- κλώνοι σε φάση αποξήρανσης συνολικού βάρους -139- γραμμ. (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στη Μύκονο   

 Την 15-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα  

  Την 15-09-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 34 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos