Συλλήψεις σε Μ'ύκονο και Θήρα

18 Σεπτεμβρίου 2021 14:38

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 17-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε τοποθετήσει σε τμήμα αιγιαλού, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 17-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 17-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα Την 18-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε ΙΧΕ αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για παράβαση του Κ.Ο.Κ στη Μύκονο Την 17-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 34 ετών οι οποίοι διέμενα παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον ο 25χρονος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos