Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

16 Οκτωβρίου 2021 13:34

Σύλληψη (3) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο  

  Την 15-10-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 26 και 29 ετών  οι οποίοι διέμεναν  παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο    Την 15-10-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον ο 25χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπής  για πλαστογραφία στη Θήρα   

 Την 15-10-2021 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 24χρονη αλλοδαπή η οποία κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Πολωνία. Το πλαστό έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για ρύπανση του περιβάλλοντος   

Την 15-10-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο  από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 54 ετών οι οποίοι έχοντας εγκατασταθεί σε εγκαταλελειμμένο κτήριο προέβαιναν σε ρύπανση αυτού και του περιβάλλοντος.  Επιπλέον δύο από αυτούς διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos