Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Θήρα - Συλλήψεις στη Θήρα

25 Οκτωβρίου 2021 15:33

Την 23-10-2021/11.00’ στην επαρχ. οδό Μεγαλοχωρίου – Εμπορείου Θήρας, τετράτροχη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 20χρονο αλλοδαπό με συνοδηγό 18χρονη ομοεθνή του εξετράπη της πορείας της και συγκρούσθηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού του τετράτροχου οχήματος. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Την 23-10-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 50χρονος αλλοδαπός και 58χρονος ημεδαπός οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 23-10-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 44 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη αλλοδαπής για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θήρα

Την 23-10-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονη αλλοδαπή η οποία οδηγούσε τρίτροχη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos