Πολιτιστικός χώρος και θέατρο «Κίμωλος» στην καρδιά της Αθήνας.

05 Νοεμβρίου 2021 19:45

Υπεγράφη η μισθωτική σύμβαση μεταξύ του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου και της εταιρείας Olympia Culture IKE.

Με βάση την σύμβαση η εταιρεία ενοικιάζει τον χώρο του πρώην Σινέ Φιλίπ(Θάσου 11 και Ι. Δροσοπούλου) και αναλαμβάνει την υποχρέωση να τον ανακατασκευάσει και να δημιουργήσει Πολιτιστικό χώρο και Θέατρο και μάλιστα με την ονομασία «Κίμωλος». Παράλληλα η Olympia Culture IKE, μισθώνει και το παρακείμενο μέχρι σήμερα, ανεκμετάλλευτο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Αφεντακείου επί της Ι. Δροσοπούλου 102 προς υποστήριξη του όλου εγχειρήματος.

Με τις δύο αυτές μισθώσεις γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την κατεύθυνση αύξησης των εσόδων του Κληροδοτήματος ώστε να γίνει δυνατή η οικονομική κάλυψη δημιουργίας και λειτουργίας Μ.Φ.Η. στην Κίμωλο. Η σύμβαση προβλέπει ακόμη και την παραχώρηση του χώρου και του Θεάτρου Κίμωλος, στο Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου για εκδηλώσεις.

Η Olympia Culture IKE δεσμεύεται, επιπλέον, να συνεισφέρει στην ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού της Κιμώλου και γενικά των Κυκλάδων, στην ανάδειξη Κιμώλιων συγγραφέων και γενικά Κυκλάδιων, Συγγραφέων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos