Αναδείχθηκε ο οριστικός ανάδοχος για τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου Θήρας, Θηρασιάς, Ίου, Φολεγάνδρου και Ανάφης

23 Νοεμβρίου 2021 16:00

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης των έργων της τριετούς συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου των νησιών για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προέβη στην ανάδειξη οριστικού αναδόχου για το έργο «Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΝΑΙ Νήσων Θήρας, Θηρασιάς, Ίου, Φολεγάνδρου και Ανάφης».
Το έργο δημοπρατήθηκε με προϋπολογισμό 3.550.000,00 ευρώ και οριστικός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία «ΛΙΘΟΣ ΑΤΕ», η οποία προσέφερε έκπτωση 22,56%.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορά την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, καθαρισμού ρείθρων ανά εξάμηνο και υποχρέωση συντήρησης του οδικού δικτύου από τον ανάδοχο για τρία (3) έτη μετά την οριστική παραλαβή του από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα υπάρχουν συνεχώς ενεργές εργολαβίες για άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών για όποιο πρόβλημα προκύψει.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos