Διεύρυνση της παρουσίας της Attica Group στον Ελληνικό τουρισμό

07 Δεκεμβρίου 2021 15:13

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («AtticaGroup»), στο πλαίσιο της υλοποίησης του αναπτυξιακούστρατηγικού σχεδιασμού της, επενδύει περαιτέρω στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, σενέους, συμπληρωματικούς της κύριας δραστηριοποίησής της τομείς,με στόχο τηναξιοποίηση της ισχυρής δυναμικής του Ομίλου Attica στον Ελληνικό τουρισμό.

Στο πλαίσιο αυτό,η AtticaBlueHospitalityΜον/πη Α.Ε. («AtticaBlueHospitality»), 100% θυγατρική της AtticaGroup, εξαγόρασε την ιδιοκτήτριαεταιρείατουξενοδοχείουNaxosResortBeachHotelπου βρίσκεται στον ΆγιοΓεώργιοΝάξου, έναντι τιμήματος Ευρώ 6,5 εκατ.,το οποίο χρηματοδοτήθηκε με τραπεζικό δανεισμό.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 8.166,92 τ.μ., διαθέτει 88 δωμάτια, με δυνατότητα ανέγερσης επιπλέον 1.300 τ.μ.Η μονάδα διαθέτει πισίνα, εστιατόρια, μπαρ,αίθουσα συνεδριάσεων, γυμναστήριο, spa και χώρο πάρκινγκ.Η AtticaBlueHospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και επέκταση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Η στοχευμένηδραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο, που ξεκινά με την αγορά του NaxosResortBeachHotel, διαφοροποιεί την AtticaGroupαπό τον ανταγωνισμό,διευρύνει τις δραστηριότητές της στον τουριστικόκλάδο, επιτρέποντάς της να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αναγκών των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα της δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσει τηχρηματοοικονομική θέση της,επενδύοντας σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos