Πάρος – Κυκλάδες: Καιρός για ομπρέλα και παλτό! – «Έρχονται» βροχοπτώσεις και κρύο…

12 Δεκεμβρίου 2021 22:48

Καιρός ήταν! Δέκα περίπου μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και τις εικόνες θαλπωρής που τα συνοδεύουν, καθώς η γιορτή είναι συμβολικά εγγεγραμμένη στη μνήμη με χειμερινό καιρικό σκηνικό.

Και αυτό βρίσκεται προ των πυλών σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, αφού μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες από την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου.

Αρκετά λοιπόν βροχερή θα είναι η Τρίτη στην Πάρο και στα νησιά του συμπλέγματος καθώς βροχοπτώσεις αναμένονται από το πρωί, με μικρή παύση το μεσημέρι και εντεινόμενα φαινόμενα ασθενών καταιγίδων από το απόγευμα της ίδιας μέρας. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και από το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν στο Αιγαίο θα ενταθούν.

Την Τετάρτη τώρα 15 Δεκεμβρίου, αισθητό θα είναι το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες γύρω στους 10 βαθμούς κελσίου, αλλά και τα πολλά μποφόρ που θα φθάνουν τα 8 – 9 στην περιοχή των Κυκλάδων.

kairos 115 12 2021

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos