Σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού

13 Ιανουαρίου 2022 21:57

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, με αποτέλεσμα έναν νεκρό οδηγό.

Έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του.

Το περιστατικό έλαβε σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Περαστικοί και οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το τροχαίο, έτρεξαν προς το πολυτελές αυτοκίνητο και άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, βγάζοντας τη γυναίκα. Στη συνέχεια την ξάπλωσαν στο έδαφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Ferrari ακολουθούσε άλλο όχημα με οικεία του πρόσωπα και είδαν μπροστά στα μάτια τους το τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο. Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτοί προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της συνοδηγού.



troxaio monogios33


  

TROXAIO-2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos