Κυκλάδες: Αντίο ...”άνοιξη”! Τσικνοπέμπτη με καιρική επιδείνωση...

22 Φεβρουαρίου 2022 19:09

Το όμορφο ανοιξιάτικο καιρικό διάλειμμα παίρνει τέλος από το απόγευμα της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες και στη θέση του “έρχεται” ένα τριήμερο χειμερινό σκηνικό.

Συγκεκριμένα, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη ιδίως από τις απογευματινές ώρες της ημέρας που θα είναι βροχερός, ενώ την επομένη, την περίφημη Τσικνοπέμπτη θα υπάρξει βελτίωση ως προς τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ που θα υπάρξει ξανά βροχόπτωση.

Οι άνεμοι τώρα από το βράδυ της Τετάρτης θα ενισχυθούν και θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι και την Πέμπτη το πρωί που θα φθάνουν σε ένταση τα 7 μποφόρ.

Στη διάρκεια της ημέρας της Τσικνοπέμπτης 24/2 ωστόσο, θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και το βράδυ οι βοριάδεις θα αγγίζουν τα 9 μποφόρ.

Ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση κατά 5 – 6 βαθμούς κελσίου. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής 25/2 με εξασθένιση των σφοδρών ανέμων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos