Top προορισμοί για διακοπές στο Αιγαίο

25 Φεβρουαρίου 2022 19:55

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν τους top προορισμούς για τις διακοπές όχι μόνο των Ελλήνων αλλά εκατομμυρίων τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Βγαίνοντας σταδιακά από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν εξαιτίας της Πανδημίας του Covid-19, ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών μπαίνει σε προτεραιότητα. Μύκονος , Πάρος, Σαντορίνη και πολλά ακόμα νησιά έχουν την τιμητική τους ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες όπως το adorno suites mykonos στο νησί των Ανέμων. Ας δούμε τα νησιά που αναμένεται να φιλοξενήσουν μεγάλο μέρος των τουριστών που θα επισκεφτούν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.

Πάρος

Η Πάρος αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Εξαιρετικές παραλίες, καθαρά νερά και γραφικά σοκάκια μπορούν να συνθέσουν έναν ιδανικό συνδυασμό για τις στιγμές ξεκούρασης που επιθυμείτε. Πρέπει να επισκεφτείτε τις Κολυμπήθρες με τους σχηματισμένους βράχους και την χρυσή άμμο να σκηνοθετούν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Στην παραλία της Πούντας θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τα θαλάσσια σπορ με εκατοντάδες τουρίστες να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε Windsurf και Kite Surf. Η Παναγιά η Εκατονταπυλιανή είναι ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Για εσάς που θέλετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση με τη δύση του ήλιου, μία βόλτα στα σοκάκια της Παροικιάς ή το λιμανάκι της Νάουσας θα σας αποζημιώσει.

Μύκονος

Ένας πραγματικά κοσμοπολίτικος προορισμός που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες celebrities. Πράσινα και τιρκουάζ νερά, παραλίες με χρυσαφένια άμμο και ασταμάτητη μουσική θα σε παρασύρουν σε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Κορυφαίες παραλίες του νησιού που πρέπει να επισκεφτείτε ο Ορνός, η Ψαρού και το Super Paradise με τα ξέφρενα πάρτι σε καθημερινή βάση. Ο Φάρος του Αρμενιστή στέκεται στη θέση του από το 1891 και σε περιμένει να απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Τα βράδια στη Μύκονο έχουν έναν ξεχωριστό τόνο. Το άφθονο ποτό, η δυνατή μουσική και τα ατελείωτα πάρτι στα νυχτερινά μαγαζιά έκαναν το νησί των ανέμων κορυφαίο προορισμό για επισκέπτες κάθε ηλικίας. Οι Μύλοι της Μυκόνου και η Μικρή Βενετία αποτελούν σήμα κατατεθέν του νησιού.

Τζια

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Τζια αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Το νησί που σύμφωνα με τη μυθολογία ζούσαν οι Νύμφες σας περιμένει να το εξερευνήσετε από άκρη σε άκρη. Μοναδικές οργανωμένες παραλίες όπως το Γυαλισκάρι, ο Κούνδουρος και το Σπαθί σας περιμένουν να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης. Καλό θα ήταν πάντως να κάνετε τις απαραίτητες κρατήσεις πριν επισκεφτείτε τις συγκεκριμένες παραλίες. Η διασκέδαση μεταφέρεται στα σοκάκια της Ιουλίδας με τη δύση του Ηλίου. Χαμηλή μουσική και καλό φαγητό είναι πράγματα που δεν θα σου λείψουν στο νησί των Κυκλάδων.

Σαντορίνη

Κρατήσαμε για το τέλος ένα ακόμα κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Η Σαντορίνη είναι ένας δημοφιλής προορισμός με πολλά αξιοθέατα και καταπληκτικές παραλίες. Οι επιλογές πολλές για να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο στις θάλασσες του νησιού. Το Καμάρι, η Περίσσα και η Περίβολος θα σε εντυπωσιάσουν με την ομορφιά και τις ανέσεις που προσφέρουν. Το ξακουστό ηλιοβασίλεμα στην Οία προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά ενώ η θέα από την Καλντέρα θα σου κόψει την ανάσα. Μην ξεχάστε να πάτε μία μίνι κρουαζιέρα στη Νέα Καμένη για να απολαύσετε από κοντά το ηφαίστειο με την ιστορία των 2,5 εκατομμυρίων χρόνων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos