«Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά»Υπηρεσία πληροφόρησης υγείας DrOnlineαπό την NNHellas

24 Μαρτίου 2022 15:15

Με την πανδημία να φέρνει στο προσκήνιο την αξία της πρόληψης αλλά και της άμεσης πρόσβασης στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, εμείς στην NNHellasεπεκτείνουμε την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας DrOnline και στις Κυκλάδες.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά τους κατοίκους των Δωδεκανήσων, από τον περασμένο Νοέμβριο,10.000 επιπλέον κάτοικοι των Κυκλάδων έχουν πρόσβαση χωρίς κόστος στην εφαρμογήDrOnline.

Στη προσφορά μαςεντάξαμετους κατοίκους18 νησιών των Κυκλάδων, οι οποίοι είναι αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας, καθώς και όλους τους κατοίκους νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000. Έτσι, περιλαμβάνονται εξ ολοκλήρου οι κάτοικοι των νησιών Μακρόνησος, Κέρος, Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινος, Ηρακλειά, Ανάφη, Θηρασία, Άνω Κουφονήσι, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Αντίπαρος, Σέριφος, Κύθνος και Αμοργός, αλλά και οι αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας στη Σύρο, την Τήνο και την Πάρο.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή DrOnline

Το DrOnline είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής πληροφόρησης και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μέσα από μία σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο επικοινωνίας του ιατρού με το χρήστη, θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο, όσο μακριά κι αν βρίσκεται, με προτεραιότητα τον τομέα της υγείας και με οδηγό, όπως πάντα, τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε»

nn arthro

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos