Ανακοίνωση Δήμου Μυκόνου για τις άδειες εισόδου στον παραδοσιακό οικισμό

12 Απριλίου 2022 16:43

Ο Δήμος Μυκόνου θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού,πως από την Παρασκευή 15 Απριλίουθα αρχίσειαυστηρά η απαγόρευση εισόδου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας από τις εισόδους ΟΤΕ, Λάκκα, Ρόχαρηκαι Φάμπρικα (στο ύψος της διασταύρωσης του Μαούνα).

Οι άδειες εισόδου που εκδόθηκαν το 2021θα ισχύουν και για φέτος.
Οι πολίτες που έχουν νέους αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων παρακαλούνται όπως επιστρέψουν την περσινή άδεια προκειμένου να αντικατασταθεί με νέα.
Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν ήδη στην κατοχή τους άδεια εισόδου από την περσινή χρονιάκαι αιτιολογημένα επιθυμούν να προμηθευτούν,μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Μυκόνου, είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από Τετάρτη13 Απριλίου για έκδοση άδειας εισόδου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για όσους πολίτες αιτηθούν έκδοση άδειας, απαραίτητα έγγραφα που θα συνοδεύουν την αίτησή τους είναι τα ακόλουθα:
1. Άδεια Κυκλοφορίας
2. Δίπλωμα Οδήγησης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2289360104
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos