Η Αμοργός στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο

14 Απριλίου 2022 17:54

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT που διεξήχθη στο Μιλάνο της Ιταλίας συμμετείχε ο Δήμος Αμοργού, εκπροσωπούμενος από τις Νεκταρία Πρασίνου και Ουρανία Πρασίνου.

Η εν λόγω έκθεση είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση, που αποτελεί σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων και εξειδικευμένων bloggers αλλά και μεμονωμένων ταξιδιωτών που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.

Η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Προβολής , Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε: «Η Αμοργός στοχεύοντας στην ενίσχυση της παρουσίας της στην ιταλική αγορά και με την δυνατότητα που της έδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την οποία ευχαριστούμε, έδωσε δυναμικό παρών σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού. Τα μηνύματα από την πρώτη συμμετοχή μας σε έκθεση, με φυσική παρουσία μετά την πανδημία, είναι θετικά. Είμαστε αισιόδοξοι για την επισκεψιμότητα στο νησί μας γιατί ακούραστα εργαζόμαστε με γνώση και σχεδιασμό για την προβολή της Αμοργού μας. Συνεχίζουμε δυνατά»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos