Μαζική έξοδος για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Δεμένα τα πλοία την Κυριακή

30 Απριλίου 2022 13:17

Αδειάζει ξανά η Αθήνα, ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, καθώς η αργία μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα 2 Μαΐου και παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κατά τόπους βροχές.

Aυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια, και τα πλοία που ήδη έχουν αναχωρήσει για τις Κυκλάδες και άλλους νησιωτικούς προορισμούς ήταν γεμάτα, ενώ στα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού η πληρότητα ήταν 100%.

Το λιμενικό με ρυθμίσεις αντιμετωπίζει την αυξημένη κυκλοφορία στο λιμάνι.

Λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς με 24ωρη απεργία την Κυριακή 1η Μαΐου δεν θα γίνουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, οπότε οι εκδρομείς θα πρέπει να προγραμματίσουν την επιστροφή τους από τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Μέχρι στιγμής δεν καταγράφεται σημαντική έξοδος στις δύο εθνικές οδούς το πρόβλημα ωστόσο αναμένεται την Δευτέρα όπου θα επιστρέψουν μαζί οι εκδρομείς του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης κίνησης στην επιστροφή, θα ισχύσουν έκτακτα μέτρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos