Πλούσιο δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

Σύλληψη ημεδαπός για εμπρηστικές κατασκευές στη Θήρα

Την 27-04-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 21χρονος ημεδαπός γιατί διαπιστώθηκε ότι κατείχε, σε εγκαταλειμμένη κατοικία, 15 αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές (βόμβες Molotov), πλαστικό δοχείο με εύφλεκτο υγρό 8 λίτρων, 62 κενά περιεχομένου μπουκάλια. Όλα τα ανευρεθέντα. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη από αναπαραγωγή μουσικής στη Θήρα

Την 28-04-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 43χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού αναπαράγοντας μουσική καθ’ υπέρβαση του προβλεπόμενου ωραρίου.

Σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Σύρο

Την 30-04-2022 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 84χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην επαρχ. Οδό Μάρπησσας – Νάουσας παρέσυρε πεζή γυναίκα, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Θήρα

Την 01-05-2022 πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 02-05-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos