Μύκονος: Οι χορεύτριες έδωσαν τα ρέστα τους πάνω στην πίστα αλλά και ανάμεσα στα τραπέζια

Η Μύκονος πρωτοπορεί και το θερμόμετρο κάθε νύχτα ανεβαίνει επικίνδυνα. Απόδειξη οι εικόνες από το opening διάσημου καταστήματος…

Σε έναν υπέροχο κήπο στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου το glamorous cabaret – restaurant Lio άνοιξε τις πόρτες του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης στους επισκέπτες, αφού μπορούν απολαύσουν το δείπνο τους και παράλληλα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό cabaret show.

Στο Lio η γαστρονομική εμπειρία είναι κορυφαία. Οι γεύσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών και ποτών απογειώνουν την απόλαυση. Στο πλούσιο και φαντασμαγορικό cabaret show του Lio συμμετέχουν τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, οι οποίοι φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια ξεσηκώνουν το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.

Η έκπληξη είναι πως οι καλλιτέχνες χορεύουν και τραγουδούν ανάμεσα από τα τραπέζια και σε όλες τις γωνιές του χώρου, δίνοντας στον κόσμο το σύνθημα να τους ακολουθήσει σε αυτό το εκρηκτικό πάρτυ. Η μουσική, ο χορός και το τραγούδι δεν σταματούν στιγμή προσφέροντας μία πρωτοποριακή εμπειρία ψυχαγωγίας που αξίζει να βιώσεις και να απολαύσεις ξανά και ξανά.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο φετινό opening και σας μεταφέρει λίγη από την πολυτελή και αισθησιακή ατμόσφαιρα του Lio.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos