Οι Αμερικανίδες τουρίστριες πάνε στα δικαστήρια το εστιατόριο στη Μύκονο - 1.640 δολάρια για... ένα γεύμα

02 Ιουνίου 2022 19:52

Μητέρα και κόρη στη Μύκονο παρήγγειλαν δύο κοκτέιλ και ένα μικρό πιάτο καβουροπόδαρα, αλλά έλαβαν λογαριασμό 520,80 ευρώ και... υποχρεωτικό φιλοδώρημα 80 ευρώ.

Η Μπρέντα Μούλτον από το Τέξας βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές με την κόρη της. Σε μια από τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού, όμως, έμελλε να τους... βγει ξινή, καθώς πλήρωσαν για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

Τώρα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Independent, η Αμερικανίδα τουρίστρια φέρεται να έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του εστιατορίου DK Oyster στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, λόγω των απειλών και της άδικης μεταχείρισης που υπέστη από το beach bar.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια καταγγελία για το συγκεκριμένο μαγαζί είχε γίνει και το 2019. Και πάλι τότε, μια Αμερικανίδα είχε καταφερθεί εναντίον του εστιατορίου, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να πληρώσει 1.640 δολάρια για ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί.

Μύκονος: 1.640 δολάρια για... ένα γεύμα
Μιλώντας στη Daily Mail, η 43χρονη Σέριλ Λάμφερ από το Σιατλ ανέφερε ότι η ίδια και η παρέα της παραπλανήθηκαν, εκφοβίστηκαν και εξαπατήθηκαν από το DK Oyster.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι με την παρέα της επισκέφθηκαν το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε όταν άνθρωποι του εστιατορίου, όπως υποστήριξε, τις περικύκλωσαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον λογαριασμό.

 «Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, και σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση, γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες… Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», δήλωσε η Λάμφερ στην Daily Mail.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι προσέγγισε την παρέα της στην παραλία ένας «πιεστικός», όπως τον χαρακτήρισε, σερβιτόρος, ο οποίος τους έδειξε μόνο για λίγο το μενού, πριν τις οδηγήσει στο εστιατόριο. Η Λάμφερ δήλωσε ότι πιστεύει πως η στρατηγική του εν λόγω εστιατορίου είναι να μην αφήνει τους πελάτες του να δουν το μενού στο οποίο αναφέρονται οι τιμές ανά 100 γραμμάρια, ενώ οι παραγγελίες αντιστοιχούν σε 300 γραμμ. φαγητού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos