O Ιατρικός σύλλογος Κυκλάδων για την κατάσταση του Γ.Ν. Σύρου

03 Ιουνίου 2022 14:32

Αγαπητοί Κυκλαδίτες,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα, τόσο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και την διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ για την κατάσταση που οδηγείται η μοναδική Β΄θμια μονάδα υγείας στις Κυκλάδες,το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Είναι λυπηρό να υπάρχει αυτό το αδιέξοδο και η πολιτεία να αγνοεί επιδεικτικά την όλη κατάσταση της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας.

Η χθεσινή κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Σύρου, είναι η φωνή των απελπισμένων κατοίκων όλων των Κυκλάδων που βλέπουν να παραμένουν πολίτες β΄ κατηγορίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων απαιτεί την άμεση επάνδρωση και στελέχωση του Γ.Ν. Σύρου, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως ορίζει το οργανόγραμμα του, για να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όλους τους Κυκλαδίτες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων ζητάτην άμεση εξεύρεση μόνιμης και οριστικής λύσης για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πολύπαθου και ξεχασμένου νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos