Καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -Για γεύμα με την οικογένειά του στην Ψαρρού

06 Ιουνίου 2022 14:56

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους τελικούς του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA βρίσκεται στην Ελλάδα για μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον οικογένειά του προτού επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα απαιτητική χρονιά με τα «Ελάφια».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προ ημερών εθεάθη στην Ακρόπολη μαζί με τους γιους του πλέον ξεκίνησε την... περιοδεία του στα ελληνικά νησιά, με την πρώτη του στάση το νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το Mykonos Live TV ο περσυνός πρωταθλητής του NBA δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομιλεί με την σύζυγό του Μαράια, αλλά και ασχολείται με τα πατρικά του καθήκοντα φροντίζοντας τα δύο του παιδιά.

Η κάμερα απαθανάτισε την οικογένεια Αντετοκούνμπο στην Ψαρρού, όπου όλοι μαζί πήγαν για φαγητό. Σημειώνεται ότι ο Greek Freak φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στο νησί των ανέμων καθώς αυτό είναι το τρίτο καλοκαίρι που το επισκέπτεται.

Δείτε το βίντεο με τις διακοπές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Μύκονο:

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos