Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Μύκονο

06 Ιουνίου 2022 16:49

Την 06-06-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 61χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου, με ποινή φυλάκισης -8- μηνών για βαριά σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού.

Βεβαίωση παραβάσεων στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης Την 04-06-2022 στο πλαίσιο αστυνομικής δράσης που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο με στόχο την πρόληψη και καταστολή του παρεμπορίου ελέχθησαν συνολικά 3 οχήματα και 14 άτομα εκ των οποίων προσήχθη ένας αλλοδαπός.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 05-06-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos