Συλλήψεις στα νησιά των Κυκλάδων

14 Ιουνίου 2022 16:55

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα Συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας:

α) Την 11-06-2022 το απόγευμα 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσε τροχαίο ατύχημα,
β) Την 12-06-2022 πρώτες πρωινές ώρες 39χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για διατάραξη στη Μύκονο Την 12-06-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου,
β) 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναπαρήγαγε μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου σε εξοχική κατοικία
.
Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στη Θήρα

Την 12-06-2022 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 55χρονη αλλοδαπή η οποία πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσε χρήματα από ταμειακή μηχανή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Βεβαίωση παραβάσεων στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στη Μήλο
Την 12-06-2022 το απόγευμα στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας ελέχθησαν 15 οχήματα, 25 άτομα και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο
Την 13-06-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos