Στο ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, πέρα από τη διαχείριση τουριστικών προορισμών, εισέρχεται και πάλι η MTC GROUP

01 Ιουλίου 2022 17:55

Στο ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, πέρα από τη διαχείριση τουριστικών προορισμών, εισέρχεται και πάλι η MTC GROUP μετά τη νέα συνεργασία του ομίλου συμβούλων τουρισμού με το πολυτελές συγκρότημα THERMAE SYLLA SPA WELLNESS HOTEL .

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα καλύπτουν τους τομείς μάρκετινγκ, προβολής, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας τόσο για το 5στερο ξενοδοχείο όσο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa. Η συγκεκριμένη πρότυπη μονάδα που βρίσκεται στην Αιδηψό έχει εκλεγεί στα 10 καλύτερα spa στον κόσμο με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα συνεργασία θα εστιάσει στην ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του συγκροτήματος σε μια εποχή που ο τουρισμός ευεξίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία συμβούλων συνεργάζεται με επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Στο παρελθόν, παρόμοιες συνεργασίες είχαν γίνει με τον ξενοδοχειακό όμιλο PHILIAN HOTELS GROUP στη Σκιάθο, το SUPER PARADISE στη Μύκονο κ.α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos