SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Απόλαυσε το καλοκαίρι σου στη Νάξο και δύο ρομαντικά δείπνα στο musiquecafé!

02 Ιουλίου 2022 17:06

Το πιο Summer #Giveaway έφτασε και δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δείπνο για δύο,στο πιο inall daybar-restaurantτης Νάξου, το musiquecafé!

Διάλεξε ανάμεσα στις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις με απολαυστικά και άκρως γευστικά πιάτα με την υπογραφή του chef Δημήτρη Βλάχου.

Στη λίστα κρασιών θα βρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ολοκληρώσουν την απόλαυση των γεύσεων, ενώ τα κοκτέιλ που προτείνει το musiquecafé θα σoυ προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, καθώς θα απολαμβάνεις ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα με φόντο την Πορτάρα και το απέραντο γαλάζιο…

Facebook:https://www.facebook.com/musiquecafenaxos

Instagram::https://www.instagram.com/musiquecafenaxos/

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό!

 

musique diagonismos photos 8

All day bar-restaurantmusiquecafé

Το musiquecafé βρίσκεται στην άκρη της παραλίας στη Χώρα της Νάξου και αφού περάσεις την πόρτα του, μεταφέρεσαι σε έναν υπέροχο all daybar-restaurant χώρο που φτιάχτηκε πραγματικά για κάθε στιγμή!

Για καφέ, για brunch, για το μεσημεριανό, για cocktails ή για dinner. Πιάτα και κοκτέιλ που μιλούν απευθείας στην καρδιά και ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών τους αλλά και για την τεχνική τους.

Στο musiquecafe ηθέα της θάλασσας και της επιβλητικής Πορτάρας,σου γεννά μοναδικά συναισθήματα που σε συνδυασμό με τοπολυτελές και συνάμα λιτό περιβάλλον θα σε συνεπάρουν.

Απολαύσεις ξεπηδούν μέσα από κάθε γαστρονομική δημιουργία του chefΔημήτρη Βλάχου και σε οδηγούνσε μια μοναδική γευστική εμπειρία, βασισμένη στη μεσογειακή κουζίνα με πρώτη ύλη απευθείας από τη γόνιμη γη των Εγγαρών της Νάξου.

Στο μενού θα βρεις δροσερές σαλάτες και ορεκτικά, ευφάνταστες συνταγές με ζυμαρικά και κυρίως πιάτα,που απογειώνουν τον ουρανίσκο.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις μοσχαρίσιες κοπές από όλο τον κόσμο αλλά και ελληνικές, καραμελωμένο χοιρινό στη γάστρα με δενδρολίβανο, κρεμώδη πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα κόκκινου κρασιού και το εξαιρετικό ριζότο μανιταριών με ζωμό ψητού κρέατος, λάδι μαύρης τρούφας και βούτυρο Νάξου.

Κι αν ανήκεις στουςψαροφαγάδεςο φρέσκος μπακαλιάρος ποσέ με νιόκι πατάτας και κρέμα σκορδαλιάς με καρύδια αλλά και το φιλέτο ψαριού συνοδευόμενο από χόρτα αχνιστά με μαραθόριζα, κρέμα λεμονιού με μυρωδικά και τριμμένο αυγοτάραχο, όπως και το κουσκουσάκι με αστακό, και βούτυρο Νάξου, θα σου μείνουν αξέχαστα!

Στη λίστα κρασιών θα βρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ολοκληρώσουν την απόλαυση των γεύσεων, ενώ τα κοκτέιλ που προτείνει το musiquecafé θα σoυ προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, καθώς θα απολαμβάνεις ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματαμε φόντο την Πορτάρα και το απέραντο γαλάζιο…

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό!

musique diagonismos photos 1

musique diagonismos photos 2

musique diagonismos photos 9

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos