Οι «ποντικοί» της Μυκόνου αυτή τη φορά «χτύπησαν» Γεωργιανό επιχειρηματία και πήραν κοσμήματα αξίας €90.000

08 Ιουλίου 2022 18:14

Μια ακόμη κλοπή σε βίλα του νησιού καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της.

Το νέο συμβάν που φέρνει στο φως το protothema.gr έλαβε χώρα σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Κούνουπα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 6 Ιουλίου μεταξύ 22.50 και 00.50.
Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Γεωργιανός επιχειρηματίας George Bachiashvili  που είναι CEO εταιρείας που  χρηματοδοτεί νεοφυείς επιχειρήσεις, είχε βγει βόλτα στο νησί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, όπως ανέφερε ο ίδιος στις αστυνομικές Αρχές. Μέσα σε αυτά τα 60 λεπτά άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό της βίλας παραβιάζοντας ένα παράθυρο του σπιτιού. Μπήκαν στις κρεβατοκάμαρες και σε μια απ’ αυτές, εντόπισαν έναν μικρό θησαυρό: Κοσμήματα αξίας 90.000 ευρώ, όπως κατέθεσε την επόμενη μέρα στην Ασφάλεια Μυκόνου, ο 35χρονος Γεωργιανός επιχειρηματίας.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι άνδρες της αστυνομίας έχουν πάρει φωτογραφίες και αποτυπώματα και πως ευελπιστούν ότι θα βρεθούν τα κλοπιμαία. Κατά δήλωση του επιχειρηματία, τα αφαιρεθέντα πολύτιμα αντικείμενα δεν ήταν ασφαλισμένα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos