Συλλήψεις και παραβάσεις σε νησιά των Κυκλάδων

11 Ιουλίου 2022 13:46

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα    

Την 09-07-2022 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Θήρα

 Την 09-07-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 69χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.
Σύλληψη (3) ατόμων για κλοπή στη Νάξο    Την 09-07-2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο αλλοδαποί ηλικίας 13 και 16 ετών καθώς και 17χρονος ημεδαπός οι οποίοι πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα και προκάλεσαν σε αυτήν φθορές.  Το δίκυκλο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Σίφνο    

Την 09-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα  

Την 10-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχηματισμός δικογραφίας για βιασμό στη Μύκονο  

Την 10-07-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ύστερα από σχετική καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε κατάστημα στην Ίο

Την 11-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 21, 37 και 48 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν - εργάζονταν,  κατά περίπτωση, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικό υγείας και αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 11-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos