Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο

19 Ιουλίου 2022 15:08

Την 19-07-2022/01.30’ στην επαρχ. οδό Άνω Μεράς – Χώρας Μυκόνου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 21χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας της και συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 19-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 21χρονος αλλοδαπός και 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο, και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στη Μύκονο

Την 18-07-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 18χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στην κατοχή του μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos