Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα, Νάξο

22 Ιουλίου 2022 14:16

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα   

 Την 20-07-2022 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο  

  Την 21-07-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο

   Την 21-07-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε απομιμητικά προϊόντα (αξεσουάρ) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθετε προς πώληση. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -55- απομιμητικά προϊόντα.

Σύλληψη αλλοδαπής για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Νάξο

   Την 21-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 41χρονη αλλοδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos