Μύκονος: 2.000 άτομα, celebrities και ξένοι κροίσοι στο μεγάλο πάρτι στην Ψαρού - Βίντεο και φωτογραφίες

29 Ιουλίου 2022 11:38

Στις 6 το πρωί, με τον ουρανό να αχνοχαράζει πάνω από την Ψαρού, ο Αντώνης Ρέμος έχει μείνει μόνο με το μαγιό του πάνω στην σκηνή, περικυκλωμένος από 20 και πλέον φίλους του, που χορεύουν ξυπόλυτοι οι περισσότεροι.

{https://www.youtube.com/watch?v=6dnhH-y3OMg&t=1s}

Nammos Ρέμος
 

«Έτσι τελειώνουν οι βραδιές μας εδώ στη Μύκονο, εδώ στο Nammos» λέει από το μικρόφωνο πριν αποχωρήσει μετά από 3,5 και πλέον ώρες στη σκηνή, επιστρέφοντας στην Ψαρού έπειτα από τρία χρόνια.

Η συγκεκριμένη βραδιά ανέκαθεν είχε τα πάντα. Ένα extravaganza σκηνικό, δυνατά ονόματα του επιχειρείν και το ανάλογο κόστος γνωστό πλέον σε όλους, με τους πελάτες στα πρώτα και δεύτερα τραπέζια να πληρώνουν 1.500 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=02QaB8WA1Zs}

Τον «άκουσαν» τρόπο τινά και τα τρία τουλάχιστον κλιμάκια ελεγκτών που αφίχθησαν από τις 3 το μεσημέρι στο Nammos, για να ελέγξουν τα πάντα μέχρι το πρωί με εναλλασσόμενες βάρδιες στις ταμειακές της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισπράξεις φαίνεται να ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ, σε μια βραδιά που ξεκίνησε με φαγητό λίγο μετά τις 23:00, όταν άρχισαν να καταφτάνουν οι πελάτες και να τακτοποιούνται στα τραπέζια τους.

Nammos Ρέμος 3

 

 
Το Nammos ήταν κατάμεστο μέχρι τα μεσάνυχτα και το πρόγραμμα ξεκίνησε μέσα σε χειροκροτήματα για το συγκρότημα που άνοιξε την βραδιά με γνωστές ξένες επιτυχίες, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα.


Στα λεγόμενα καλά μπροστινά τραπέζια, επιχειρηματίες και εφοπλιστές, κροίσοι από την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο ανέμεναν τους σταρ της βραδιάς τρώγοντας, πίνοντας Moët και συζητώντας.

Ο εκρηκτικός Ραμαντάν και ο χαμός για το come back του Ρέμου

Κάτι που σταμάτησε όταν βγήκε στην σκηνή ο Αιγύπτιος ηθοποιός και ράπερ Μοχάμεντ Ραμαντάν, γνωστός από το λατρεμένο στη Μύκονο ειδικά «Ya Habibi», ο οποίος αποδείχτηκε πολύ καλός σόουμαν.

nammos_mykonos___3_
nammos_mykonos___4_


Με την είσοδο του άναψαν και τα πρώτα πυροτεχνήματα της βραδιάς που φώτισαν τον ουρανό πάνω από το πριγκιπάτο της Ψαρούς, ενώ δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να σηκωθούν από τις καρέκλες τους οι παρευρισκόμενοι.

{https://www.youtube.com/watch?v=rx-iyrbIHXU}

Ειδικά ο Ναγκίμπ Σαουίρις, είχε μεγάλα κέφια ακούγοντας τον συμπατριώτη του έχοντας άξιο συμπαραστάτη του τον Ισραηλινό Τέντι Σάγκι στο πιο κεντρικό τραπέζι, την ίδια στιγμή που ο Ραμαντάν άλλαζε εμφανίσεις σχεδόν σε κάθε τραγούδι.

Δεν είπε νωρίς το σουξέ του, αλλά όταν το έπραξε έγινε χαμός, αποδείχτηκε αεικίνητος και εκδηλωτικός ενώ πολλοί Αιγύπτιοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη σκηνή για να βγάλουν φωτογραφίες του ειδώλου τους.

nammos_mykonos___5_
nammos_mykonos___6_


Ο Ραμαντάν έβαλε τον dj του να παίξει τον «Ζορμπά» μέσα σε αποθέωση και χόρεψε το πιο διάσημο συρτάκι πριν αποχωρήσει από την σκηνή και αφού χαιρέτησε τον Σαουίρις δια ζώσης κατεβαίνοντας στο τραπέζι του.

nammos_mykonos___8_

 

 

Μετά από ένα σετ του Αντώνη Δημητριάδη, ήρθε η ώρα του Ρέμου που εμφανίστηκε στη σκηνή, ενώ τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα, καλωσορίζοντας τον κόσμο που γέμισε το Nammos για να τον ακούσει.

Με την φράση «Μύκονος, are you ready?» και κρατώντας το κινητό του που μετέδιδε live, ξεκίνησε να τραγουδάει «Μέχρι το τέλος του κόσμου», που τον χειροκροτούσε και του φώναζε από το πρώτο λεπτό.

nammos_remos___10_
nammos_remos___1_


Τους βρήκε το ξημέρωμα

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Σάμι Ιμπραήμ και Ζαννής Φρατζέσκος φρόντισαν να κυλάνε όλα άψογα σε ότι είχε να κάνει με το service και χαιρέτησαν πάρα πολλούς από τους φίλους και γνωστούς που τίμησαν την βραδιά.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Σάμι Φάις, ο Κρίτων Λεντούδης, ο Βασίλης Πατέρας και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Νίκο Ρόσμπεργκ που εξελίχθηκε σε party animal της βραδιάς, χορεύοντας πάνω στο τραπέζι μαζί με τον Ζαννή Φρατζέσκο τον Ναγκίμπ Σαουίρις και πολλούς άλλους.

nammos_remos___9_
nammos_remos___11_
nammos_remos___8_


Ο Ρέμος ερμήνευσε σχεδόν όλα τα μεγάλα τραγούδια του, ξέροντας πολύ καλά πως να χειριστεί ένα κοινό που τον αγαπάει πολύ και φρόντισε να ανεβάσει εντάσεις σταθερά ερμηνεύοντας αργά το πρωί το «Που να’ σαι τώρα», τα «Δυο ψέμματα» και άλλες διαχρονικές επιτυχίες του.

Όταν άρχισε να αχνοχαράζει φόρτσαρε σε ένα Nammos που παλλόταν, ενώ τα κινητά είχαν πάρει φωτιά και κάποιοι πολύ καλοί του φίλοι άρχισαν να ανεβαίνουν στη σκηνή ξυπόλητοι.

nammos_remos___2_
nammos_remos___3_
nammos_remos___4_


Τότε είχαμε και shower από σαμπάνιες με τις απαραίτητες πετσέτες να απλώνονται ώστε να μην βραχούν αυτοί που δεν το επιθυμούσαν, την ίδια στιγμή που τραγούδαγε έχοντας δεξιά και αριστερά του καμία τριανταριά άτομα.

Τελείωσε φορώντας το μαγιό του ενώ πολλοί έμειναν ακούγοντας την μουσική που έπαιζε από τα ηχεία και κάποιοι παρήγγειλαν διπλό εσπρέσο, πιθανότατα για να συνεχίσουν σε κάποιο after της Χώρας, την ώρα που ο ήλιος είχε πια βγει για τα καλά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos