Επίθεση σε ξενοδόχο στη Μύκονο: Ελεύθερος ο 32χρονος με όρο... να μην ξαναπατήσει στο νησί

16 Αυγούστου 2022 18:58

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση να μεταβεί στη Μύκονο, αφέθη μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, ο 32χρονος Αθηναίος που είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του ξενοδοχου Θεόδωρου Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο.

Ο συλληφθείς, μετά από μαραθώνια απολογία που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 15:00 συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του κ. Κώστα Δοκιμάκη, αφέθη τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και κυρίως τον όρο να μην πατήσει το πόδι του στη Μύκονο)  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.Ο  κατηγορούμενος υποστήριζε απο την πρώτη στιγμή οτι δεν είναι αυτός ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης αναφέροντας ότι την ημέρα του χτυπήματος ταξίδευε με πλοίο που έφτασε στη Μύκονο στις 4:40 με καθυστέρηση, καθώς ως εργαζόμενος σε εταιρεία, του είχαν αναθέσει να μεταφέρει εταιρικό όχημα από την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, στο νησί των ανέμων. Μόλις μετέφερε το όχημα πήγε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου παρέλαβε τους ιδιοκτήτες του οχήματος, τους πήγε στην εξοχική κατοικία και μετά αναχώρησε για την Αθήνα με το ταξίδι να είναι κανονισμένο από το λογιστήριο της εταιρείας.

Μάλιστα, είπε ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο, ΑΦΜ, είναι σταθερά εργαζόμενος και δηλωμένος στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και σύμφωνα με τον πίνακα προσωπικού εργάζεται ανελλιπώς όλο το καλοκαίρι ενώ στο ταξίδι, όταν αναχώρησε από τη Μύκονο προς την Αθήνα ταξίδεψε με την ταυτότητα του και το όνομα του. Είχε δε ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και την Κυριακή το θύμα μετέβη απο τη Σύρο στη Μύκονο όπου τον αναγνώρισε.Ωστόσο σήμερα κατά την απολογία του οι αρχές αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το μέτρο της προσωρινής κράτησης μέχρι το δικαστήριο και έτσι αφέθη ελεύθερος.

«Μετά από μία εξαντλητική διαδικασία η οποία κράτησε πάνω από πέντε ώρες και μολονότι το θύμα κατά την διαδικασία αναγνώρισης ισχυρίστηκε ότι ο συλληφθείς εντολέας μου ήταν ο δράστης της σε βάρος του επιθέσης. Καταφέραμε με μάρτυρες και πλήθος εγγράφων και οπτικοακουστικού υλικού από κάμερες να αποδείξουμε ότι η εντολέας μου δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό και όχι μόνο αυτό αλλά να αποδείξουμε οτι εσφαλμένα είχανε στραφεί όλες οι υποψίες και υπόνοιες το πρόσωπο του» επεσήμανε στο protothema.gr ο συνήγορος του κ. Κωνσταντίνος Δοκιμάκης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos