Μελέτη βελτίωσης επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Κύθνου

29 Αυγούστου 2022 15:25

Εγκρίθηκαν σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι όροι της Διακήρυξης και το Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων - Τεύχος Προεκτίμησης Αμοιβής για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης:

«Μελέτη βελτίωσης επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Κύθνου».

Η μελέτη αφορά βελτιώσεις σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της ν. Κύθνου και πιο συγκεκριμένα:
1. Τμήμα Α: Χώρα Κύθνου - Λουτρά
2. Τμήμα Β: Μέριχας - Χώρα Κύθνου
3. Τμήμα Γ: Μέριχας - Δρυοπίδα

Η εκτιμώμενη αμοιβή για την εκπόνηση της μελέτης του θέματος ανέρχεται στο ποσόν των 300.597,22 ευρώ και η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα θα καλυφθεί από το Εγγεγραμμένο έργο με τίτλο
«Μελέτη βελτίωσης οδικού δικτύου ΠΕ Κυκλάδων».

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως κύριος του έργου, εξουσιοδοτεί την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων για τη διενέργεια του διαγωνισμού και τη δημοσίευση της Περίληψης της Διακήρυξης.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά:

«Οι προσπάθειές μας για βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών μας είναι συνεχείς και πολυεπίπεδες.
Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσουμε και την εκπόνηση της μελέτης βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κύθνου, η οποία θα αναδείξει τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να καταστεί ακόμη πιο ασφαλές».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos