Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο

04 Σεπτεμβρίου 2022 00:12

Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Μυκόνου, χρειάστηκε να σκάψουν στο χώμα, για να εντοπίσουν τα ναρκωτικά που είχαν θάψει τα μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνες και πέτρινες μάντρες, σωλήνες υδρορροής και σακιά ζωοτροφών.

 Διακινούσαν κόκα, MDMA (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη), καθώς και κάνναβη, καθημερινά σε όλο το νησί, κέντρα διασκέδασης- μπαρ- ξενοδοχεία και όλο το 24ωρο, ενώ στους πιο απαιτητικούς πελάτες φρόντιζαν να κάνουν ακόμα και…ντελίβερι με μηχανάκια και μάλιστα ο 25χρονος ο οποίος εργαζόταν ως ταχυμεταφορέας, παρέδιδε τα ναρκωτικά ακόμα και της ώρα της εργασίας του.

 Οι ρόλοι των μελών του κυκλώματος
Αρχηγός φέρεται να ήταν ένας 27χρονος, που έβρισκε και προμήθευε τα ναρκωτικά, έβρισκε νέους πελάτες και έκανε και την οικονομική διαχείριση, είχε απασχολήσει τις αρχές για κλοπές

Ενώ ο 25χρονος -έχει απασχολήσει για ναρκωτικά- και ο 32χρονος -έχει απασχολήσει για κλοπές- ήταν αυτοί που αποθήκευαν, φιλούσαν και διακινούσαν τα ναρκωτικά.

 Και οι τρεις είναι από την Αλβανία, αλλά έμεναν μόνιμα στο νησί των ανέμων ενώ χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες.

Κωδικές ονομασίες - Τιμοκατάλογος
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, τα μέλη του κυκλώματος στις μεταξύ τους συνομιλίες, χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες.

{https://www.youtube.com/watch?v=WiYYSGfPD20}

Ενδεικτικά:

Κόκα: Άσπρο —> τιμή πώλησης έως και 150 ευρώ το γραμμάριο
MDMA (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη): Κριστάλ —> τιμή πώλησης έως και 80 ευρώ το γραμμάριο
Κάνναβη: Πράσινο —> τιμή πώλησης έως και 20 ευρώ το γραμμάριο
Οι αστυνομικοί αναζητούν τους προμηθευτές τους, ενώ αναμένεται και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τους, προκειμένου να εξακριβωθούν οι επαφές που είχαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos