Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο, Σύρο και Θήρα

05 Σεπτεμβρίου 2022 13:15

Βεβαίωση παραβάσεων στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στη Σύρο

Την 03/04-09-2022 πραγματοποιήθηκε στη Σύρο αστυνομική επιχείρηση με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας εστιάζοντας στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 30 άτομα, 16 καταστήματα και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Νάξο

Την 04-09-2022 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 05-09-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 05-09-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos