Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Τήνο, Μύκονο, Θήρα

03 Οκτωβρίου 2022 12:21

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Τήνο   

 Την 01-10-2022 το πρωί συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα  

  Την 01-10-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 54 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες χωματουργικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στη Μύκονο    

Την 01-10-2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Το δίκυκλο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα   

 Την 01-10-2022 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

   Την 02-10-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας τετράτροχη χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε   κατάστημα στη Μύκονο

   Την 02-10-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 60χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos