Κυκλάδες: «Αγριεύει» το φθινόπωρο! – «Έρχεται» διπλή καιρική μεταβολή

13 Οκτωβρίου 2022 20:00

Καθαρά φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες στα νησιά των Κυκλάδων. Αρχικά, κάτοικοι και επισκέπτες θα χρειαστούν… ομπρέλα, και κατόπιν, μάλλον ζεστά ρούχα αφού οι βοριάδες θα δείξουν για αρκετές μέρες τα «δόντια» τους και θα ρίξουν τον υδράργυρο αισθητά.

Έτσι λοιπόν, βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός στα Κυκλαδονήσια την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Οι βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις, θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να σημειωθούν καταιγίδες.

Από το Σάββατο ωστόσο το απόγευμα, περιμένουμε νέο καιρικό σκηνικό. Οι βροχές θα περιοριστούν και στα νησιά θα αρχίσουν να πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις με ένταση αυξανόμενη που θα φθάνει τα 8 μποφόρ. Οι ισχυροί βοριάδες αναμένεται να διατηρηθούν και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ενώ από την Δευτέρα 17/10 θα ενταθούν περισσότερο και θα αγγίξουν τα 9 μποφόρ.

{https://www.youtube.com/watch?v=Ehwd25DPSrE}

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Σταδιακή βελτίωση του καιρού με βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη 18/10. Οι σφοδροί βόρειοι άνεμοι θα διατηρηθούν και θα κοπάσουν ουσιαστικά από την Τετάρτη 19/10, ημέρα κατά την οποία θα φθάνουν σε ένταση τα 6 μποφόρ.

kairos 90

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos