«Πνίγηκε» η ανατολική Νάξος – Ώρες αγωνίας έζησαν κάτοικοι του Δανακού

09 Δεκεμβρίου 2022 13:42

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Νάξου, η οποία επλήγη από ακραία τοπικά καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο οχήματα κι ένα δίκυκλο παρασύρθηκαν στη θάλασσα. Το ένα από τα οχήματα ανασύρθηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού μηχανήματος, ενώ επιστρατεύτηκαν δύτες για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος και του δίκυκλου.

Δείτε περισσοτερα εδώ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Νάξου από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου αναφορικά με πτώση Ι.Χ.Ε. οχημάτων κατόπιν έντονης βροχόπτωσης, στη θαλάσσια περιοχή “Αλμυρό νερό-Μουτσούνας” ν. Νάξου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον ιδιοκτήτη των δύο οχημάτων, ο οποίος δήλωσε πως τα εν λόγω οχήματα παρασύρθηκαν εντός θαλάσσης άνευ επιβαινόντων. Με τη συνδρομή χωματουργικού μηχανήματος ανασύρθηκε επιτυχώς το ένα εκ των δύο οχημάτων. Στη συνέχεια στη περιοχή κατέφθασε το Ε/Π-Τ/Ρ “ΤΡΙΤΩΝ” Ν.Ν. 176 με επιβαίνοντες ιδιώτες δύτες προς εντοπισμό του έτερου Ι.Χ.Ε., χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό, λόγω φερτών υλικών και χαμηλής ορατότητας στο πυθμένα της θάλασσας.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos