Αμοργός: Σχεδίο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

10 Δεκεμβρίου 2022 15:43

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο) του Δήμου Αμοργού από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την 162/2022 Απόφαση.Σύμφωνα με το Άρθρο 17 του ν. 4710/2020 «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις», η εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης

Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο)καθίσταται υποχρεωτική για όλους τους Δήμους της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αμοργού προχώρησε στην εκπόνηση Σ.Φ.Η.Ο. μέσω εξωτερικού συνεργάτη. Το Σ.Φ.Η.Ο. αποτελεί στρατηγικό σχέδιο του Δήμου με αντικείμενο τη χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων φόρτισης Η/Ο βάσει της εκτίμησης των αναγκών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και των πολεοδομικών χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε Δήμου.

Η εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Αμοργού χρηματοδοτήθηκε από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2021», Άξονας Προτεραιότητας 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» Β’ πρόσκληση της δράσης «ΣΧΕΔΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Σ.Φ.Η.Ο.).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos