Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

16 Ιανουαρίου 2023 16:20

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Ελέχθησαν (327) άτομα – (260) οχήματα – (56) καταστήματα και Βεβαιώθηκαν (40) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το Σαββατοκύριακο 14& 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Σύρο, Ρόδο, Άνδρο, Κέα, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Μήλο, Νάξο, Ίο, Θήρα, Σύμη και Κάρπαθο με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους:
• στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
• την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,
• τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και
• την οδική ασφάλεια

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα:
• Ελέγχθηκαν 327 άτομα, 260 οχήματα και 56 καταστήματα.
• Βεβαιώθηκαν 40 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos