Κυκλάδες: Ισχυρές βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες

26 Ιανουαρίου 2023 19:05

Τις Κυκλάδες θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία, ενώ δυνατές μπόρες και καταιγίδες αναμένονται αργότερα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο με μεγάλα ποσοστά βροχής και πολύ δυνατούς ανέμους.

Τη νύχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουν δυνατές βροχές και καταιγίδες. Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες και καταιγίδες ανά διαστήματα.

Το απόγευμα και προς το βράδυ η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στα βόρεια, με μπόρες να επηρεάζουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ.

Η Αττική θα έχει από το πρωί συννεφιά και μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στην πορεία της ημέρας θα υπάρχει σταδιακή βελτίωση, το βράδυ όμως υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες κυρίως στα κεντρικά και τα νότια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι δυτικοί στα 4 με 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται έντονη συννεφιά, ενώ μετά το μεσημέρι θα υπάρξουν τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της Περιφέρειας. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=jMhu8VWyWOk&t=71s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos