Το νεοαποκτηθέν πλοίο SUPERSTAR ΙΙ ήρθε στην Ελλάδα! – Αγοράστηκε από τη SEAJETS για δρομολόγηση στις Κυκλάδες (Βίντεο)

08 Μαρτίου 2023 14:32

Το πλοίο SUPERTAR II, αποτελεί το νέο απόκτημα της εταιρείας SEAJETS το οποίο αγοράστηκε τρεις μήνες πριν με σκοπό να δρομολογηθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές των Κυκλάδων.

Κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 4 Μαρτίου μετά από ένα ταξίδι 10 ημερών, προερχόμενο από τη Νορβηγία με στάση στην Ισπανία.

Είναι πιθανό το SUPERSTAR II που προορίστηκε αρχικά για τις Δυτικές Κυκλάδες να ταξιδέψει φέτος σε άλλη γραμμή μιας και το «αδελφό» SUPERSTAR θα πραγματοποιεί από 1η Απριλίου – 31 Οκτωβρίου 2023, το δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Ίος – Σαντορίνη. Το εντυπωσιακό πλοίο, ενδέχεται να εξυπηρετήσει την παραπάνω γραμμή από τη θερινή σεζόν του 2024.

{https://www.youtube.com/watch?v=GnKH1dzNIFY}

Το SUPERSTAR II έχει μήκος 137 μ., πλάτος 24,61μ., αναπτύσσει ταχύτητα έως 19 κόμβους και έχει χωρητικότητα 19.763 gt. Είναι ικανό να μεταφέρει 1.460 επιβάτες, 340 Ι.Χ. και διαθέτει 48 κρεβάτια.

Με την απόκτηση του SUPERSTAR II, η ακτοπλοϊκή εταιρεία SEAJETS διαθέτει πλέον 5 συμβατικά πλοία και 17 ταχύπλοα αποτελώντας την μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία διαχείρισης ταχύπλοων σκαφών στον κόσμο.

Συνδέει συγκοινωνιακά 33 νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με την ηπειρωτική χώρα και ο στόλος των πλοίων της έχει συνολική μεταφορική ικανότητα 3.500 Ι.Χ. και 20.000 επιβάτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos