Κυκλάδες: Προβολή σε μεγάλο Αυστραλιανό Ταξιδιωτικό μέσο ενημέρωσης

10 Μαρτίου 2023 19:54

«Όταν σκέφτεσαι την Ελλάδα, δεν είναι δύσκολο να φανταστείς νησιά με ηλιόλουστες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ολονύχτια πάρτι. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα στα νησιά από αυτό».

Με αυτά τα επαινετικά σχόλια αρχίζει την παρουσίαση το σημαντικό ταξιδιωτικό Μέσο της Αυστραλίας “Travel2next” παρουσιάζοντας 20 ελληνικά νησιά, αρκετά από τα οποία είναι στις Κυκλάδες.

Όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα «η ιστορία της Ελλάδας είναι συναρπαστική, και σε πολλά νησιά της Ελλάδας, θα βρείτε αρχαίους χώρους, μοναστήρια και μουσεία. Ορισμένα ελληνικά νησιά προσφέρουν ευκαιρίες για πεζοπορία, εξερεύνηση εκτός της πεπατημένης διαδρομής με τετρακίνηση ή κάνοντας μια ημερήσια κρουαζιέρα σε κοντινά νησιά». Και προστίθεται : «Οι Έλληνες λατρεύουν το φαγητό τους και θα ανακαλύψετε τις απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας στα νησιά. Το κρασί ρέει στην Ελλάδα και μπορείτε να επισκεφτείτε ένα οινοποιείο για μια γευσιγνωσία. Υπάρχουν πάνω από 200 νησιά στην Ελλάδα που κατοικούνται, γεγονός που καθιστά δύσκολο να αποφασίσετε πού θα πάτε εάν είστε νέος στην Ελλάδα. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, ακολουθεί μια λίστα με 20 νησιά που αξίζει να επισκεφτείτε. Υπάρχουν νησιά για τους λάτρεις της παραλίας, λάτρεις της ιστορίας και ελληνικά νησιά για πάρτι. Μερικά προσφέρουν ένα μείγμα, οπότε διαβάστε για να βρείτε τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτείτε».

Ακολουθεί κατά σειρά η παρουσίαση της Κρήτης, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Κεφαλονιάς, της Νάξου, της Κώ, της Πάρου, της Λευκάδας, της Άνδρου, της Ύδρας, της Ζακύνθου, της Τήνου, της Σύρου, της Ίου, της Σκιάθου, της Σίφνου, των Σπετσών και της Σάμου.

Με επικεφαλής την Αυστραλιανή ταξιδιωτική δημοσιογράφο Christina Pfeiffer, η ομάδα του Travel2Next σερφάρει στον ωκεανό μεταξύ παλιού και νέου δημιουργώντας ταξιδιωτικό περιεχόμενο που εμπνέει και ενημερώνει. Και όπως σημειώνεται στην ταυτότητα του Μέσου «το παγκόσμιο δίκτυό μας αποτελείται από βραβευμένους δημοσιογράφους και νέα media influencers που είναι παθιασμένοι με τα ταξίδια. Η ομάδα των βραβευμένων ταξιδιωτικών συγγραφέων και εικαστικών αφηγητών μας ψάχνει τον κόσμο για εκπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, ιδέες και ευκαιρίες. Πολλοί από τους συνεργάτες μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας στη δημοσιογραφία και τη συγγραφή ταξιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε την τεχνογνωσία, τη γνώση και τις επαφές του κλάδου για να παρέχουμε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη σε όλο τον κόσμο».

Η αγορά της Αυστραλίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα και ειδικά για την Ελλάδα. Και παρόμοια δημοσιεύματα που προέκυψαν από αποκλειστική πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Μέσου, αναμένεται να ενισχύσουν τη φήμη της χώρας μας στη σημαντική αυτή τουριστική αγορά.

Η MTCGROUP δίνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα τηρώντας την ίση μεταχείριση σε όλους τους αναφερόμενους προορισμούς, όπως επιβάλλει η δεοντολογία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos