Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

08 Μαϊος 2023 15:06

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα  

Την 06-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης
.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο  

Την 06-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα   

Την 07-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε   κατάστημα στη Μύκονο   

 Την 07-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 07-05-2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 30 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και μικροποσότητα κάνναβης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos